• Vashiányom van, medrolt majd maltofert írtak fel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorúr/nő azt szeretném kérdezni hogy most voltam felülvizsgálatra és a hgb 13,8 és vas az a minimum 37 helyett 29 tehát kicsi ez mit jelent.Leirom hogy 2 honappal ezelött kaptam 9 Venofer perfuzio fiolát megittam 3.5 liter fekete ribizli szirupot és csirákat is ettem amibe sok a vas.Szedtem a medrolt de most megálitotta és felirta a maltofer gyogyszert amit legelöre sem tudtam szedni mert rosszul voltam.Elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérszegénység témában

        Tisztelt Érdeklődő! Az idült gyulladásos kórképek, így az autoimmun betegségek gyakran járnak vasfelszívódási zavarral, valószínűleg az Ön esetében is erről van szó. Azonban nem ártana egy gasztroenterologiai kivizsgálást is elvégezni Önnnél, mert a Medrol szedése gyomorfekélyt okozhat, mely szintén vashiányos vérszegénységet eredményez.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 28., 10:21; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: