• Mozgási lehetőségeim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        sziasztok én egy 27 éves srác vagyok aki 2011.01.11 mélyvénás trombózist kapott bal karban, pontosan véva axillarisban.előzménye a dolognak,hogy én súlyemelő voltam aki szteroidokat is használt, ill táplálék kiegészítőket amiket azóta nem használok.a hírtele sport megvonás ill a szerek elhagyása után 15 kg-ot híztam.a kérdésem a következő lenne,hogy fojtathatom-e ezt a sportot teljesen tisztán és kíméletesebben vagy nem?a betegségem jelenlegi helyzet keskeny szervült trombus hajlamom nincs a betegségra a trombofíliai eredmények szerint. a választ előre is köszönöm szépen.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a mélyvénás trombózis témában

        Tisztelt Érdeklődő! Tisztán és kíméletesen folytathatja a sportolást. Ha valóban nincs veleszületett trombózishajlama, 1 év elteltével a Syncumar szedése is abbahagyható.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. október 26., 01:33; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: