• Elegendő 40ml Clexane inj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 11hetes kismama vagyok.2006ban igazolt V-ös faktor Leiden-féle mutációjának heterozigóta formája valamint protrombin 20210polimorfizmusra nézve heterozigóta hordozás,és I-es tipusu protein S csökkenés.Haemostasis ambulancián a terhesség alatti időszakban nem jártam,Belgyógyász javaslatára napi 1x40ml Clexane inj.kapok.Kérdésem,hogy elegendő-e ez a kezelés a terhesség alatt,vagy szükséges-e valamilyen kiegészitő kezelés.INR:1,26 Válaszát előre is köszönöm!stercs

        Dr. Váróczy László PhD válasza a alvadásgátló témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ha Ön normális testsúlyú és nem volt az elmúlt 1 év során mélyvénás trombózisa vagy tüdőemboliája, akkor elegendő a napi 1x0,4 ml Clexane.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. október 13., 15:23; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: