• Gyógyszer abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! A bal labamba volt melyvenas trombozis,es enyhe tudoemboliat is kaptam!Valoszinuleg a fogamzasgatlo tabletta miatt. 6 honapig szedtem a veralvadas gatlot,es most azt mondtak abba lehet hagyni a szedeset! De felek,nehogy ujra eloforduljon! On mit gondol errol?Meddig erdemes szedni a gyogyszert? Koszonom valaszat! Udvozlettel: Hanna

        Dr. Váróczy László PhD válasza a trombózis témában

        Kedves Hanna! Ha eddig nem történt volna meg, célszerű volna végezni Önnél egy genetikai vizsgálatot, hogy van-e veleszületett hajlama trombózis kialakulására. Ha lenne, akkor sajnos folytatni kell a véralvadásgátló kezelést. Ha nincs és a vérrög már feloldódott a lábában, akkor 6 hónap elteltével abba lehet hagyni a terápiát.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 12:09; Megválaszolva: 2011. október 01., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: