• Gyógyszer abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur! Verhigitot szedek,6 honapja.Ma voltam vervetelen,orvosnal,O azt mondta abba lehet hagyni a gyogyszer szedeset! De en felek abba hagyni,nehogy ujra trombozist,vagy tudo emboliat kapjak! Mitol fugg,hogy a gyogyszer szedeset abba lehet hagyni? Koszonettel: Hanna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a trombózis témában

        Kedves Kérdező! Attól függ, hogy hol volt a trombózis, és mi volt az oka, kérem ezt írja meg, hogy pontos választ adhassunk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 17:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: