• Leukámia, Limfóma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! A fenti adataimra, 2011.08.19.-én kaptam a választ ami nem lepett meg hisz ezt korábban is tudtam. Sajnos a kérdésemet elfelejtettem odaírni, amit most pótolok. A hematológusom szerint a mért adatokkal nincs semmi gond, mivel a trombocitám és a hamoglobinem még a tartomány között van. Sajnos én sokat rosszul vagyok, erős fejfájások,( nem tudok koncentrálni és a szememet lenyomja valami )kimerültség, állandó verítékezés, szinti állandóan rossz közérzet és hasonlók. Ezek a tünetek lehetnek e a CLL betegséggel kapcsolatosan vagy más eredetű ? Mit tegyek, hogy a fehérvérsejteket csökkenteni tudjam, ha még orvosi kezelés nem szükséges ??? Meddig mehet el a fehérvérsejtszám kezelés nélkül ??? Félek, hogy egyszer valami történni fog velem, mert ezt laikus lévén sem tartom normálisnak, hogy ezzel így kell lennem !!! Nem érdekelne, ha nem volna ilyen sok panaszom, mint ami van, hisz akkor nem vennék észre semmit sem. Mit tehetnék Én ??? Rendszeresen járok a hematológiára a megbeszélt időpontban. Legközelebb ez év november 7.-én megyek ismét hematológiára. Amennyiben még magasabb lenne a fehérvérsejtszám, hát valóban legyek nyugodt, hogy nem kell tenni semmit sem ??????? Várom válaszát és köszönöm, hogy válaszolni fog. Üdvözlettel ::::Verona

        WEBBeteg Szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Én nem ismerem az Ön pontos vérkép adatait. A fehérvérsejtszám emelkedését számos tényező befolyásolja. Ön a legjobb kezekben van, annyit tehet, hogy jár a rendszeres haematológiai kontroll vizsgálatokra. Egyéb panaszaival forduljon háziorvosához, vagy belgyógyász szakorvoshoz!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 11:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: