• Diabétesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Doktornő!jelenleg Belgiumban élek és végeztettem egy vérképet,ami leginkább a vesékre irányult.Ami meg lett csillagozva a glikémia:206, összprotein 6.4 ,húgysav 2.1 és az Fe 158.A vérvétel du fél 3-kor történt,előtte reggeliztem szendvicset,zöld teát,valamint kb fél 2 környékén egy barackot és puffasztott rizst.Leginkább a vércukorszint ijesztett meg,bár a doki azt mondta hogy igen ez magas,de biztos csak azért mert ettem.Nem nyugtatott meg.Vagy mégis igaza van?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! A leírt laborértékek nem a Magyarországon használatos mértékegységben készültek. A mértékegység feltüntetése nélkül nem tudom megitélni, azok kóros mértékét. A vércukor vizsgálatot éhgyomorral szükséges elvégeztetni, javaslom, ismételtesse meg a vizsgálatot.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. szeptember 09., 17:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: