• Vérkép eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vérvételi eredményemen van 4 érték ami csillagozva van Ezek lennének: Neut.75.5 ref.tartomány: 40-74, Lymph. 16.9 ref.tart: 19-48 Baso. 0.0 ref tart: 0.1-1.5 Glukóz : 6.4 ref.tart: 4.1-5.9. Kérdésem mitől vannak ezek háziorvos azt mondja nem ell törödni vele jó még!

        Dr. Veress Dóra válasza a laboreredmények témában

        Kedves Kérdező! Az első három érték valóban jó, nem kell foglalkozni vele. A vércukrára kell kicsit jobban odafigyelni, fogyasszon több zöldséget, gyümölcsöt, húst, és kevesebb mesterséges cukrot tartalmazó süteményt, kólát, illetve kenyeret, kelt tésztákat, főtt tésztát.


        Kérdés: 2011. szeptember 09., 11:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: