• Folsav pont 3évesnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nő /úr .Problémám:kisfiamnak nagyon alacsony a vas gyakran van orvérzése,alacsony szinte minden írak neki marfotert,és (20csepp)és folsav tablettát.Kérdésem:lehet neki napi 1folsav tablettát adni (azért kérdezem mert a patikában nem akarták kiadni)mondván :ezt orvos írta ,ilyen kicsi gyereknek?adhatom neki martrfort a folsavval?válaszát köszönöm!

        Dr. Molnár Anna válasza a folsav témában

        Kedves Kérdező! Kifejezett vérszegénység esetén lehet napi 1 tbl. Folsavat szedni kisdedeknek is! A gyógyszer adag módosítása a kezelőorvos feladata!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 00:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: