• Leukémia???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/ Úr! Édesapám 44 éves és kb. 2005-ben ESSENTIALIS THROMBOCYTOSIS nevű betegséget diagnosztizáltak nála. Volt is egy szívinfarktusa 1994-ben. 2005-ben elkezdte szedni betegségére az Interferon nevű gyógyszert, de állami támogatás hiányában csak a Litalir maradt. Kb. egy hete jelentkező panasza van: mind két combja rettentően fáj neki. Állítása szerint izomlázhoz hasonló érzés. Rettegek, hogy leukémiás lett. Szeretném az Ön szaktudását igénybevevő témában megkérdezni, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy leukémiás lett, és mennyi esély az ebből való felépülésre? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Kristóf

        WEBBeteg Szakértő válasza a izomfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Combfájdalom esetén nem a leukémia a legvalószínűbb diagnózis. A pontos ok kiderítése céljából Édesapja keresse fel háziorvosát!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. szeptember 04., 20:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 23:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: