• Legyengülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! A párom egészségi állapotát illető aggodalom miatt fordulok Önhöz! Ő egy 30 éves, átlagos testalkatú (175cm, 75kg), eddigiekben egészséges férfi. Kb. egy hónapja kezdett arra panaszkodni, hogy a megszokotthoz képest rengeteget izzad, aminek ráadásul szokatlanul erős, kellemetlen szaga van! Azóta folyamatosan romlott az általános közérzete, ma egy hete pedig folyamatosan, görcsösen fáj a feje, a szokásos fájdalomcsillapítók sem hatnak. Már aludni sem tud az izzadás (ami a hűvösebb szobában is gyötri) és a fejfájás miatt. Állítása szerint a belső szervei is fájnak, és tőle szokatlan módon fáradékony, étvágytalan. Érdekelne, hogy mi okozhatja a panaszait?

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a izzadás, fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Felelőtlenség lenne találgatni, mi okozza a panaszait. Részletes belgyógyászati, neurológiai kivizsgálásra van szüksége, ezt segítsen előmozdítani. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. szeptember 03., 11:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 18:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: