• Daganatról van szó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vas:3,5 Vaskötö kapacítása:103,74 Transzferrin.4,56 WBC:5,93 RBC:5,34 HGB:107 HCT:0,33 MCV:62,4 MCH:20 MCHC:321 PLT:303 NEUT:43,7 LYMPH42,3 MONO:7,1 EO:6,4 BASO:0,5

        WEBBeteg Szakértő válasza a vashiány, vérszegénység témában

        Kedves Kérdező! Az elküldött laboreredmények alapján Önnek vashiányos vérszegénysége van! Javasolt megfelelő étrend (vörös hús, máj, sóska, spenót, stb.), valamint vasterápia bevezetése! Javaslom keresse fel háziorvosát!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 12:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: