• Labor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Labor vizsgálattal kapcsolatban lenne kérdésem.WBC-FVS 10.5,granulocyta 7.61,PLT-thrombocyta 239,granulocyta 75.70,lymphocyta 19.30,festett kenet ért. :ssegment 73%,lymphocyta 19%,hugysav 82,vas 30.4 .Némileg alacsonyabb,és magasabb értékeket írtam,a többi rendben.Jelentenek-e problémát az eltérések?Köszönettel

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Az eltérések mértéke kicsi, amennyiben nincsenek panaszai, nem jelentenek problémát, esetleg egy későbbi időpontban nem árt kontroll vizsgálatot végezni. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 16., 19:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: