• Utazás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno! Trombozis utan,lehet repulovel utazni?? Januarban szeretnenk haza utazni,hasznalok kompresszios harisnyat,de aggodom,hogy ne hogy ujra trombozist kapjak! Es a verhigito szedese mellett,ugye nem alakuhat ki ujra trombozis,es tudoembolia? Koszonom valaszat! Udvozlettel! Hanna

        Dr. Molnár Anna válasza a trombózis témában

        Kedves Kérdező! Trombózist követően nem ellenjavalt a repülőgéppel történő utazás. Jól beállított vérhígító gyógyszer szedése mellett ismételt trombózis illetve embólia nem alakul ki!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. augusztus 07., 08:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: