• Syncumar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Meg szeretném kérdezni, milyen módon kell abbahagyni a Syncumar suedését? Fokozatosan, egyre ritkábban? Thrombózis miatt szedem. Köszönettel: Ilona

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a Syncumar témában

        Kedves Kérdező! Kérdés, milyen trombózisa volt (végtagokban vagy valamelyik szervet ellátó érben), van-e más betegsége, ki és miért javasolta a gyógyszer elhagyását. Azt gondolom, magától semmiképpen se hagyja el ezt a gyógyszert, mert annak súlyos következményei lehetnek. Mindenképpen beszélje meg a dolgot kezelőorvosával, esetleg azt is, hogy szükséges-e helyette mást szednie. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. július 28., 18:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: