• Vérkép eredmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Két hétig lázas beteg voltam, két vérképet csináltak, mivel az elsőben sok magas érték volt. A mostanira azt mondta az orvosom, hogy jobb mint volt de az alábbi értékek magasak: PLT :437 ref.tart: 150-400 NEU%: 75,9 ref. tart: 25-70 Gamma GT: 62 ref.tart: 7-32 RF-LATEX:60 ref. tart: 0-10 Ami alacsony: LYM%:17,9 ref.tart. 25-40 A többi értékem jó! Ön szerint mit mutat a vérkép. Az orvosom nem mondott semmit. Voltam közben hasi ultrahangon is, de ott mindent rendbe találtak. És még valami adott az ORFI-ba SLE beutalót. Köszönettel:

        Dr. Pataky Nóra válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! Laborleletében gyulladásos valamint RF(Reuma Faktor)értékei magasak, amely utalhat autoimmun megbetegedésre.Én is csak azt tudom mondani amit a kezelőorvosa, ORFI-ban javaslom további kivizsgálását.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra

        Kérdés: 2011. július 18., 16:28; Megválaszolva: 2011. július 20., 17:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: