• Nem sok e a syncumar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        21 éve szedem a syncumárt.jelenleg napi 10mg-nál tartok.az orvosok,most warfarinra állítottak át.napi 15mg az adag.meddig emelhető még?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérhígító témában

        Kedves Kérdező! Nem a dózist kell ilyenkor nézni, hanem azt, hogy az INR az alapbetegségnek megfelelő kívánatos tartományban legyen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 14., 19:45; Megválaszolva: 2011. július 15., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: