• Trombózis hajlam vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr. Lombikprogram előtt állok és az orvosom elküldött trombózis hajlam vizsgálatra mert a családomban előfordul ez a betegség.A kérdésem az lenne,hogy hol csinálnak ilyen vizsgálatot és kell e hozzá beutaló.Pest megyében lakom.Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel : Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hematológia témában

        Kedves Szilvia! A háziorvos tud adni a területileg illetékes haematológiai szakrendelésre beutalót, ha van kifejezetten külön haemosztazeológiai szakrendelés, akkor pedig oda kell mennie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 29., 11:16; Megválaszolva: 2011. június 30., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: