• Magasabb vastartalom a vérben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy voltam egy teljes vérkép ellenőrző vérvételen és a következő eredményeket csillagozták meg: We: 30,00 mm/h ez 15-tel magasabb mint a felső érték. Ez mit jelent?

        Dr. Veress Dóra válasza a süllyedés témában

        Kedves Kérdező! A We rövidítés a vérsüllyedést jelenti, és emelkedett értéke aarra utal, hogy a szervezetéében gyulladás, fertőzés van. A magasabb érték utalhat veseelégtelenségre, pajzsmirigy betegségekre és vérszegénységre is.


        Kérdés: 2011. június 27., 22:06; Megválaszolva: 2011. június 28., 21:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: