• Laboreredmény: eltérés a normál referenciatartománynál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Pár értékem eltérést mutat a normál referenciatartománynál a labor leletemen. Szeretném megkérdezni ez mire utalhat? Ami eltért: MCH 32,7 MCHC 363 Atip.Ly 0,26 LYM% 50 NEU% 72,2 Atip. Ly% 3,4 SGOT 32 Gamma GT 35 CRP ultraszenzitiv 8,4 Vizelet fajsúly 1020 Vizelet fehérje 30(0.3) Vizelet bilirubin 1(17)+ Vizelet baktérium 1387 Segítéségét, tanácsát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Vérképében lym., neu. sejtek aránya emelkedett amely utalhat gyulladásra. Vizeletében fehérje pozitivitás,valamint baktérium jelenléte húgyúti gyulladásra utal. Vizelet bilirubin tartalma utalhat epekövességre. Keresse fel háziorvosát, vagy forduljon Urológushoz.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. június 15., 17:59; Megválaszolva: 2011. június 21., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: