• Vizsgálati eredménylap

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Munkahelyi vérvétel során kiderült, hogy a vérből végzett vizsgálatok: -ólom: < 0,12 umol/1 1,9+/1,5++ -cink- protoporfirin * 182 umolZP/mol HEME 100+++ Azt szeretném kérdezni hogy mennyire rosszak ezek az eredmények, mert újra meg kellett ismételni a laboratóriumi vizsgálatot. Munka helyemen forrasztást végzek, ónnal dolgozom. Köszönettel várom válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a vérkép témában

        Tisztelt Kérdező! A krónikus ólom expozició hatása áll az emelkedett értékek mögött. Mivel az ólom egy szervezetünkben felhalmozódó nehéz fém, így a munkavédelmi szabályok szigorú betartása indokolt. Legyen egy foglalkozás egészségügyi szakvizsgálat, hiszen az elfogadható felett vannak az értékek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 15., 15:25; Megválaszolva: 2011. június 17., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: