• Rugalmatlan erek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Szeretném megtudni, mi állhat panaszom hátterében. Mostanában kicsit erősebben fogom meg a tárgyakat (pl. fakanál, stb.), rögtön lila lesz az ujjam, nagy fájdalommal jár, úgy néz ki, mintha megpattanna egy ér. Mi lehet az oka, talán rugalmatlanok az ereim? Mi a teendőm? Várom szíves válaszukat! Köszönettel és tisztelettel: Jakabné Czerok Hekga

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzékenység témában

        Kedves Helga! Érdemes lenne hematológiai szakrendelésre elmenni, és vizsgálatokat végeztetni a fokozott vérzékenység miatt. Addig Rutascorbin szedése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 11., 13:18; Megválaszolva: 2011. június 13., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: