• Mélyvénás trombozis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Alsó végtagi (bal lábszár) trombózisom van.Mozoghatok vele már az aktív életbe vissza azonban 3 hetet várnom kell még a visszatéréssel. Nem tudom kocsit vezethetek e 120km-s távon és egy hetes problémával járkálhatok e az ügyeim elintézése miatt.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a mélyvénás trombózis témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ha az egy hete diagnosztizált mélyvénás trombózisával sokat járkál, életveszélyes szövődményekre ugyan nem kell számítania, ám azt kockáztatja, hogy a felszínes vénáinak fala meggyengül, és csúnya visszeresek lesznek a lábai. Ön tudja, megéri-e....


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. június 07., 12:09; Megválaszolva: 2011. június 09., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: