• Létezik alternativa?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van egy tiz éves kislányom, aki idiopatika trombocitopenia purpura betegségben szenved, kezelést kap Prednison gyógyszerrel már vagy 6 hónapja, a mellékhatások elég súlyosk lehetnek. A kérdésem az, hogy van-e homeopátiás kezelés erre a betegségre, és ha igen, akkor mi a készitmény neve ?

        Dr. Molnár Anna válasza a ITP témában

        Kedves Kérdező! Az ITP hivatalos kezelési protokolljában homepátiás szerek alkalmazása nem szerepel! A krónikus ITP kezelésében azonban a prednizolon mellett más alternatíva is szerepel, ezzel kapcsolatban kérdezze gyermeke kezelőorvosát!


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. május 30., 20:26; Megválaszolva: 2011. május 31., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: