• Myeloma multiplex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot, segitséget szeretnék kérni, mivel anyukámnak most állapitották meg a myeloma multiplexet III.stádium,májusban kezdtuk a chemoterápiát.Szinte minden csontja meg van támadva,nagyon nehezen jár, max3-5m,fájásai vannak.Szeretném tudni, hogy a neten olvasottak alapján, mi az amivel még hozzá tudnék járulni a kezeléshez, gondolok itt a ,csökkentett deuteriumos viz,Culevit,Avemar,Cod tea,B-17, mi az ami ezek közül ajánlott.Kezelőorvaosa azt mondta, hogy válasszunk belátásunk szerint, mivel tul nagy javulást ő ezektől a szerektől nem vár. Köszönöm Sarolta

        Dr. Váróczy László PhD válasza a myeloma multiplex témában

        Kedves Érdeklődő! A mai korszerű gyógyszerekkel a myeloma multiplex jól kezelhető betegség. Én az Ön által leírt természetgyógyászati módszerek egyikében sem hiszek, felesleges pénzkidobásnak tartom, hogy bármelyiket is megpróbálják az édesanyjánál.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. május 28., 20:03; Megválaszolva: 2011. május 31., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: