• Laboratóriumi lelet, eltérések aggódjak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egyik éjszaka semmilyen előzmények nélkül súlyos hányásos tünetek léptek fel (kb.30 percenként egész éjszaka) ezután elmentem egy labor vizsgálatra és elég sok eltérést találtam, van miért aggódnom? Eltérések: Lymphocyta: 28,8% ref: 32-40 Eosynophil:6,3% ref:0,0-4,0 MCV: 97 fl ref: 80-96 GPT meghat.: 46 U/l ref:4-40 Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Veress Dóra válasza a eosinophilia témában

        Kedves Kérdező! Semmi oka aggódni az eredmények miatt, az eltérések java része alig különbözik a normál tartománytól. Egyedül a vérben található eosynophil granulocyták száma magasabb a kelleténél, de ez lehet a fertőzés vagy antibiotikum szedés következménye is.


        Kérdés: 2011. május 26., 20:15; Megválaszolva: 2011. május 29., 23:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: