• Ingadozó trombocita

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édes anyukámnak ingadozik a trombocita száma .Majd 1hónappal ez előtt 5 volt a trombocita száma 1 hét alatt fel vitték a korházba ezt a számot 86 re.majd haza engedték anyukámat a korházból másfél hét múlva fel ment 150 re.adtól a számtól 2 hétre ugyan csak le sülyedt 80an ra.ez miért van?és belehet ezt álítani hogy ne ingadozzon ?

        Dr. Váróczy László PhD válasza a thrombocyta szám témában

        Kedves Érdeklődő! Sajnos kevés konkrét dolgot említ meg a levelében! A trombocitaszám számos betegség miatt ingadozhat, és a kezelés is sokféle lehet. Ahhoz, hogy rendesen válaszolni tudjak Önnek, írja meg nekem, hogy pontosan milyen betegséggel kezelik az anyukáját és eddig milyen gyógyszereket kapott rá!


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. május 23., 19:20; Megválaszolva: 2011. május 25., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: