• Laboreredmény: magas fehérsejtszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr. Nő! Voltam vérvételen, mert a mandulámon megjelentek fehér váladékok.. viszont gyulladás nem volt! A biztonság kedvéért vettek vért és a laboreredményem teljesen jó lett...és mondta is az ovos ,hogy nem látja gyulladás..jelét. Viszont itthon megnéztem az eredményeket és a fehérvérsejt számom 12/ látótér (normálértéknek pedig 0-4 van írva) És nem értem ,hogy az orvos miért nem említette egyáltalán, mikor pont ez utalhat gyulladásra.??? Csak látta és tudomásul vette..;) Köszönöm előre is válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Fehérvérsejtszám normál értéke: 3,8 - 10,8 millió/ml Gyulladásos folyamatnál a Fehérvérsejtszám valamint a CRP érték lehet kórjelző.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 12., 15:02; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: