• Enyhén megemelkedett INR és prothrombin idő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kislányom mandula műtétre vár. INR és prothrombin idő alig valamivel a határérték felett van. Mi lehet a probléma?

        Dr. Balogh Andrea válasza a magas INR témában

        kedves Kérdező! A legtöbb esetben különösen ha csak kicsit emelkedett a háttérben nincs semmi gond, általában ilyenkor egy kontroll vizsgálat szükséges és sok esetben ez magától rendeződik. Ha mégsem akkor egyéb laborvizsgálatok segítségével meg lehet nézni, hogy mi okozza a problémát. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. április 13., 16:22; Megválaszolva: 2011. április 18., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: