• Újra kiújulhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két éve két oldali tüdő emboliám volt.ki jöttem a korházbol és sokkal könyebb volt a mozgás. nem fujtattam egy kis erősebb mozgástol. a Syncumárt életem végéig szedni kell mert állítolag a véremben van egy faktor ami két részből áll és az egyík mutálodot.fokozottan hajlamos vagyok a vér rög képzödésre.Most már megint egy kis meg eröltetéstől fujtatok és nehezen szedem a levegőt.62% rokkant vagyok és ezeken kívűl még számtalan betegségem van.(szem,Reumatologiai betegségek magas vér nyomás.STB.)Mirre számithatok ,? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a tüdőembolia témában

        Tisztel Érdeklődő! A fulladás, csökkent terhelhetőség hátterében sokféle tüdő- és szívbetegség állhat. Mindenképpen javasolnék egy kardiológiai szakvizsgálatot (EKG, terheléses EKG, szív ultrahang), melynak során valószínűleg sikerülne tisztázni a probléma hátterét.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2011. március 07., 14:01; Megválaszolva: 2011. március 09., 20:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: