• Trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor/Doktornő! Azzal a kérdéssel szerentnékÖnhőz fordulni, hogy nekem 1985-ben volt egy mélyvénás trombózisom.Természetesen akkor korházban voltam és kezelték). Különösebb problémám nincs vele, csak azt szeretném megtudni, hogy kellene szednem valami vérhigítót, vagy nem. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mélyvénás trombózis témában

        Kedves Kérdező! Proximális trombózisnál, ha nem ismert a kiváltó tényező vagy ismétlődő trombózisnál, élethosszig tartó vérhígító kezelés kell, ha a trombózis disztális, csak 3 hónapig szükséges. Azt, hogy önnek milyen típusú volt a trombózisa, a kezelőorvos vagy a háziorvos tudja megmondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 24., 11:52; Megválaszolva: 2011. február 25., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: