• Fehérvérsejtszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! A laborleletemen a fehérvérsejtszámom 3,6, január 17-én 7,5 volt. Most hematologiára küldtek de az időpontom majd valamikor 2 hét múlva érvényes... addig nem szeretnék idegeskedni kombinálni. Mitől lehet ez alacsony? Nem voltam beteg mostanában . Ha kicsit írna nekem hogy mitől lehet igaz nem nagy az eltérés de aggódom! Köszönettel Enikő.

        Dr. Molnár Anna válasza a fehérvérsejt témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által megküldött "eredményt" önmagában nehéz értékelni, szükséges lennea teljes vérkép ismerete!!! Megnyugatásként írom, hogy alacsonyabb fehérvérsejtszámot leggyakrabban (akár enyhe) vírusfertőzésben észlelünk.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna

        Kérdés: 2011. február 10., 13:15; Megválaszolva: 2011. február 14., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: