• Agytrombózis után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! 2010 májusában agytrombózisom volt. Szerencsére maradandó károsodás nélkül meggyógyultam. Azóta különféle vizsgálatokra kellett menjek, hogy kiderüljön, mi okozta a thrombophlebitist. A fogorvos a fogaknál nem talált gyulladást, autoimmun betegségem nincs. A legutóbbi véreredményem miatt hematológushoz küldött a kezelőorvosom. A trombocitaszám 482000, a vörösvérsejtek száma pedig 4,94. Ezek az értékek a megengedett felső határnál vannak. Ön szerint indokolt hogy hematológushoz menjek? Okozhatnak ezek az adatok trombózist? Köszönöm a választ. Üdvözlettel: Krisztina

        Dr. Csuth Ágnes válasza a trombózis témában

        Kedves Krisztina! Speciálisan a véralvadási problémákkal foglalkozó, hemosztazeológiai szakrendelés felkeresését ajánlom. A legközelebbi egyetemi klinikán biztos talál ilyet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 31., 08:46; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: