• Fehérvérsejtszám csökkenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dokrtor ur! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz ,hogy 2 éve folyamatossan csökken a fehérvérsejtszámom és sajnos nem tudják az orvosok ,hogy mitöl van,a friss véreredményemben Calcium 2,14 , szérum Bilirubin totál 23,2 , Albumin 51g/l , WBC Fvs 3,26 G/L, Anti- strept.0 titer meg 209 iu/ml, Immunglobulin G 16,56 g/l.. Mielöbbi válaszukat elöre is köszönöm. Már nagyon ideges vagyok , hogy mi lehet a bajom remélem,hogy nem halálos.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a fehérvérsejt témában

        Kedves Érdeklődő! A fő kérdés az, hogy van-e valamilyen panasza, betegnek érzi-e magát. Mert ha nem, fölösleges túl sokat aggódnia és folyamatosan vizsgáltatnia magát. A fehérvérsejtszáma csak minimálisan alacsonyabb a normálisnál, ha a vérkép többi értéke (vörösvértest, vérlemezke) rendben van, biztosan nincs nagy baj. Lehet, hogy Ön "gyárilag" egy átlagosnál alacsonyabb fehérvérsejtszámra van beállítva - ettől még teljes értékű életet élhet. Ha mégis lennének panaszai, kérem írja meg!


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2010. december 03., 18:07; Megválaszolva: 2010. december 07., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: