• Thrombosis fiatalon!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 28 éves nő vagyok!22évesen volt egy thrombosisom,de az állapotom azóta sem javul!Most ott tartok,hogy napi 4,5mg syncumart szedek!Orvosról -orvosra járok,de senki sem mond egy épkézláb segítséget,merre menjek tovább,ahol tudnának is rajtam segíteni!Most ezért írok ide is,hátha akad valaki,aki tud erre nekem valamit mondani,merre induljak! Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a trombózis témában

        Kedves Kérdező! Egyetemi klinikán hemosztazeológiai szakrendelést keressen fel, itt tudják a speciális vizsgálatokat elvégezni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 25., 22:19; Megválaszolva: 2010. november 29., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: