• Anémia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fáradékony vagyok, gyakran fáj a fejem, szédülök, étkezéstől függetlenül folyamatos hányingerem van. Derék (vesetáji) fájdalmaim vannak, a vérképem alacsony vörösvértest, haemoglobin, illetve Haematokrit, emelkedett eosinofil (6,30), illetve 40 mm/o süllyedés. Mindemellett a serum vas normális. Ez a vérképp már áprilisban is fennállt, és jelenleg is. Gyógyszert, kezelést nem kaptam, nem kapok. Szíves válaszát várom Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérszegénység témában

        Kedves Kérdező! Kérem, írja meg a pontos labereredményeket, mert nem derül ki, a hemoglobin és a hematokrit mennyire volt alacsony.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 19., 10:23; Megválaszolva: 2010. november 21., 15:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: