• Allergia? Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 58 éves nőbeteg vagyok szóló vesével, szív, és veseelégtelenséggel,colitis diverticulitissel, Barret szindrómával,2x mélyvénás trombóziossal, gerincsérvvel. A gerincemmel kezeltek éppen, mikor a kezeléről hazafelejövet elzsibbadt a lábam leszálltam a buszról és eltört a lábközépcsontom. Mostmár járógipszben vagyok, kapom a Clexan nevű vérhígítót.Természetesen az aszpyrint ezidőre abbahagytam! A mai beadásnál fura gombócérzés és ájulás érzés lépett fel, keserű szájízzel! A múltkor ugyanígy jártam a kórházban a Voltaren injekcióval! Azonnal abbahagyták,kaptam helyette mást. Most mit tegyek? Holnap be merjem adni az injekciót? Ugyanígy jártam tavaly az infulenza elleni védőoltással is! Hogy lehet hogy nálam a tünetek a sokadik injekció beadása után jönnek? A lidocainnal is ugyanígy voltam Nagyon félek az anafliás sokktól, most mit csináljak, mert menni még nem tudok orvoshoz,és nem szeretnék ujból trombózist kapni!Köszönöm mielőbbi megtisztelő válaszát: Tisztelettel: B. Lászlóné Ja és utána egy kis ideig még csalánkiütések jöttek. kb egy órán keresztül!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véralvadás-gátló témában

        Kedves Kérdező! Ne adja be a következő Clexanet. A panaszok allergiás reakcióra utalnak. Van még egyéb véralvadásgátló szer is forgalomban, váltani kell, mielőbb beszéljen a háziorvosával.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 18., 20:12; Megválaszolva: 2010. november 21., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: