• Vena cava inferior thrombus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! 7 eve veletlenul eszrevettek nalam egy a vena cava inferiorban az erfalra tapadt meszes thrombust. A kovetkezo vizsgalatok alkalmaval kiderult, hogy az APA pozitiv. Azota Syncumart szedek 6mg/nap adagban, semmi panaszom nincs, a haziorvosom foglalkozik velem. Kerdesem, hogy van-e barmi eselyem arra, hogy elhagyjam a gyogyszert illetve hogy tudna-e ajanlani egy orvost, aki ezen a teruleten szakerto es vegigcsinalna velem egy teljes felulvizsgalatot. Koszonettel.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a trombózis témában

        Kedves Érdeklődő! Jogosan merül fel Önben, hogy 7 év után esetleg abba lehetne hagyni a Syncumar szedését. Ehhez viszont szükséges volna kizárni: van-e annak esélye, hogy a szervezetében ismét trombózis alakul ki. Mindenképpen javasolnék egy hematológiai és immunológiai szakvizsgálatot, mely a lakóhelyéhez legközelebb eső súlyponti kórház rendelőintézetében elvégezhető.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2010. november 11., 22:39; Megválaszolva: 2010. november 22., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: