• Tüdöembolia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A tüdö embolia amely genetikailag örökölt mennyire veszelyes a masodik utan?Az elsö eletveszelyes volt 2 honap intenziv es 10 szazalék esely.A masodik csak egy het korhazzal jart.A harmadikat szeretnem elkerülni mik okozhatjak leginkabb.A kettö között 10 ev telt el:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tüdőembolia témában

        Kedves Uram! A leírt adatok alapján véleményt, kórjóslatot mondani nem lehet. Magát a genetikai okot sem írta le, illetve, hogy milyen kezelést kap. Kezelőorvosa fog tudni közelebbi felvilágosítást adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 03., 21:34; Megválaszolva: 2010. november 06., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: