• Van-e megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem megbetegedett és azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen mgoldás,ami nem csontvelőátültetés,mert ennek túlélésére kicsi esélyt mondanak mivel 58 éves.A betegség neve myelo fibrosis.Köszönöm a válaszát várom.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a myelofibrosis témában

        Tisztelt Érdeklődő! Sajnos a myelofibrosis jelen tudásunk szerint meggyógyíthatatlan betegség. Az enyhe eseteket nem is kell kezelni, a súlyosabb esetekben is leginkább csak tüneti terápia - vérátömlesztés, a lépre adott sugárkezelés - jön szóba. A csontvelő-átültetés valóban kockázatos, 58 éves korban már általában nem szokták elvégezni


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2010. október 03., 22:20; Megválaszolva: 2010. október 07., 22:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: