• Vastúltengés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő !Legutóbbi vérvételi labor eredményem szerint a kelleténél több vas van a szervezetemben, annak ellenére, hogy semmiféle táplálék kiegészitőt nem szedek. Aggódom,hogy here zsugorodást szenvedek tőle.Miként lehet csökkenteni a vasat a szervezetemben ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vas témában

        Kedves Uram! Kérem, írja meg, hogy mennyire magas a vasszint, jó lenne, ha az egész vasprofilt elküldené, mert a teendő a vasterhelés fokától is függ.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 07:34; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: