• Baj ha a vérsüllyedésem alvadékony?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elkészült a laborvizsgálatom és a vérsejtsülyedésemhez az van irva hogy alvadékony ! Ez negy baj ? Az absz.lymphocyta szám 3.53 a többi eredményem mind jó !

        WEBBeteg szakértő válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! Az, hogy a süllyedéséhez az van írva „alvadékos minta”, a vérvétel kivitelezéséből adódik, gyakran előfordul, hogy nem sikerül megfelelően levenni a vért, mert pl. „lassan jön”, ez nem az Ön vérét jellemzi, hanem egy mintavételi hiba. Az abszolút limfocita számot több tényező befolyásolja, kellene hozzá ismerni a többi fehérvérsejt paraméter (!), de megnyugtatásképpen írom, hogy nem gondolok kóros (rosszindulatú)eltérésre!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 14:05; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: