• Syncumar szedése tüdőembólia miatt, meddig kell szedni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz,hogy édesanyám tüdőembólia miatt már 5 éve szedi a syncumar mite gyógyszert.Arra vagyok kíváncsi hogy ezt a gyógyszert hány évig lehet szednie,mikor kellene és mire váltania?Csontritkulásra biztonságosan milyen gyógyszert szedhet?

        WEBBeteg szakértő válasza a syncumar témában

        Tisztelt Érdeklődő! Ha Édesanyjának masszív, életet veszélyeztető tüdőemboliája volt, akkor bizony élethosszig szednie kell a Syncumart. A csontritkulás kezelésére bármelyik gyógyszer megpróbálható, amit a reumatológus előír, csak az ún. bifoszfonátok befolyásolhatják az INR-t, így kezdetben gyakori laborellenőrzés javasolt a kétféle gyógyszer (Syncumar és biszfoszfonát típusú vegyület) együttes szedésekor.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 20., 17:18; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: