• Rossz INR

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! néhány adat: mélyvénás trombózis 18éves koromban, leiden homozigóta, rendszeresen szedem a syncumar mite-t.eddig 3mg elég volt, az INR jól beállt. az elmúlt 2hónapban 1,6 és 1,8között mozog. gyógyszert sosem felejtem el bevenni, a diétát tartom.mostmár 3-4-4 mg tablettát szedek felváltva. mi lehet az alacsony szint oka? aggódom Köszönettel: D.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a inr témában

        Kedves Érdeklődő! Nehezet kérdezett: ha valóban tartja a diétát, szedi rendesen a Syncumart és semmi egyéb új gyógyszert nem rendelt mellé az orvosa, akkor elvileg az INR-nek is terápiás szintűnek kellene lennie. Gondolja még egyszer végig, hogy az utóbbi időben nem szedett más új gyógyszert illetve nem evett-e többet a K-vitamint bőven tartalmazó gyümölcsökből! Ha biztosan nem a válasz, akkor esetleg célszerű volna a Syncumarról másik gyógyszerre váltani (warfarin, vagy ha nem idegenkedik a szúrástól, LMWH injekció), hátha azzal nem lesz ennyi probláma!


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2010. augusztus 19., 11:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: