• Csináltathatok-e mellműtétet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr,Nő

        Kérdésem az volna,hogy szeretnék mellműtétet végeztetni,mert nagyon nagy önbizalom hiányában vagyok ,nem tudom elfogadni magam úgy ahogy vagyok.Szóval nálam 1 éve volt mélyvénás trombózisom és azóta kiderült,hogy örökletes úton,és syncumart kell szednem.A kérdésem ,hogy megcsináltathatom-e a műtétet,ugy hogy,akkor gondolom átkell állnom injekciós kezelésre,de van-e más ami miatt aggódnom kellene.?

        WEBBeteg szakértő válasza a trombózis témában

        Kedves Érdeklődő!

        Valóban át kell állnia az injekciós kezelésre, ha műtétet szeretne. Emellett esetleg valamelyest nagyobb lehet a vérzéses szövődmény esélye, de erről inkább a plasztikai sebész tudna nyilatkozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-29 17:21:12; Megválaszolva: 2010. május 29., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: