• Véraláfutások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő

        A következő kérdésem lenne:anyósom kezén és lábán a legkisebb ütésre,nyomásra (elég ha erősebben hozzáér valamihez) nagyon csúnya nagy kékes.lilás foltok jönnek ki.Nagyon lassan múlnak el,azt mondja,azért mert vékony a bőre.Már 70 éves.

        Nem hajlandó orvoshoz menni,utoljára 2 éve volt,vérvételt akkor sem csináltak.Csak a Detralexet szedi amit akkor írt fel neki az érsebész a felszíni vénák miatt.Mi okozhatja a foltosodást?Vagy ennyi idősen már normális ez a jelenség?

        WEBBeteg szakértő válasza a véraláfutás témában

        Kedves Kérdező!

        Hideg vizes borogatással, illetve Rutascorbin szedésével lehet gyorsítani a gyógyulási folyamatot. Ugyanakkor nem lehet kizárni, hogy valamiféle vérzékenységi hajlama van. Kérjenek egy beutalót a hematológiára.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-16 10:09:55; Megválaszolva: 2011. április 27., 12:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: