• Vashiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Thyreodotys Hashimoto melett súlyos vashiánnyal küszködök évek óta,gyógyszer helyett alternatív módszerekkel próbálom pótolni, de a mostani eredményem megint a minimum értéket sem érte el.Most a Maltofert írták fel,nem lehetne valami alternatív gyógyszerrel pótolni?

        WEBBeteg szakértő válasza a vashiány témában

         Tisztelt Érdeklődő!

        A Hashimoto-thyreoiditis önmagában még nem okoz vashiányos vérszegénységet, valami egyéb oknak (nőgyógyászati, gasztroenterológiai) is kell lennie a háttérben. Történt-e Önnél ilyen irányú kivizsgálás? Ha nem, jó volna minél hamarabb sort keríteni rá!
        Az alternatív gyógymódokban én nem hiszek, a vashiány csak "hivatalos" tablettás vagy injekciós készítményekkel kezelhető sikeresen.

         

        Üdvözlettel: Dr. Váróczy László hematológus, egyetemi adjunktus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 14:27:39; Megválaszolva: 2011. október 04., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: