• Vérrákra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Arra szeretnék választ kapni, hogy az Önök rovatában olvasott hír,, miszerint a vérrák hatásosan gyógyítható, arzénnal és A vitaminnal,valós-e- avagy  csak a legújabb szemfényvesztésről van e szó ? Fontos lenne mert a kemoterápiától rettegek, a fehérvérsejt számom 220 e. előbb utóbb lépni kell.  Jelenleg sárgabarack magot eszem ,(B17) Gerzson féle,  zöldséglé kúrát, folytatom (természetesen nem azt, csak olyasmit az emésztésem, kiválasztásom, serkentésére,méregtelenítésre).

        Kérdezném még, hol lehet információt szerezni a fentebb emlitett arzén és A vitamin módszerről? Kérem ha tudnak segítsenek !

           Üdvözlettel Rostásné Ibolya..

        WEBBeteg szakértő válasza a leukémia témában

        Tisztelt Hölgyem!

        Leveléből nem derül ki, hogy Ön a "vérrák" mögött pontosan milyen diagnózist ért. Csak tippelni tudok, hogy a 220 ezres fehérvérsejtszám hátterében nagy valószínűsággel krónikus lymphoid leukaemia (CLL) állhat. Ennek a betegségnek a kezelési indikációi meglehetősen jól körülírtak, a magas sejtszám önmagában még nem az, csak ha hirtelen növekedést tapasztalunk. Emiatt rendszeresen járnia kell hematológiai szakambulanciára ellenőrzés céljából, és a kezelőorvos biztosan tájékoztatja Önt, hogy mikor jut el a betegsége abba a stádiumba - egyáltalán eljut-e-, amikor a kemoterápia már nem kikerülhető. Egyéb alternatív gyógymódokban én nem hiszek, semmiféle bizonyíték nincs az arzén, az A vitamin, barackmag, zöldséglé stb. hatásosságát illetően. Ezek csak arra jók, hogy a gyártóik a hiszékeny, kétségbeesett emberek pénztárcáját kifosszák!

        Üdvözlettel: Dr. Váróczy László hematológus szakorvos

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 22:15:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: