• Elárulja a vérképem mi bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        rdw-cv:13,2(0,11-0,16) pct:0,27% neut:62.20(0,50-0,70) lymph:31.1(0,25-0,45) mo:4.9(0.00-0.08) we:26,00 mm/óra(0,00-20,00) ggt:45,00 u/l(7-38) mi a balom?

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Üdvözlöm!

        Jelentősebb eltérés nincsen, amennyiben panasza, tünete nincsen jelentősebb betegség nincs. Felmerül a közelmúltban lezajlott virusfertőzés lehetősége.

        Dr. Miltényi Zsófia

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 20:15:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: