• Lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        CML-el kezelnek jelenleg Tasignát szedek.A trombocitám magas, kb 1 hete a nagylábujjam hegye,a körömágytól a lábujj hegyéig sőtét lila szinű és nagyon fáj.Nem tudom,hova fordulhatok vele és ez mi lehet?A járásnál is fájdalmas.Várom válaszukat.Köszönettel: Becskő Lászlóné

        WEBBeteg szakértő válasza a trombózis témában

        Üdvözlöm!

        A magas thrombocitaszám miatt thrombosis kialakulása valószínű, mely artériás elzáródás is lehet, a leirás alapján valószínűleg ez történt. Azonnal orvoshoz kell fordulni, akár sürgősségi ambulanciára, vagy gondozóorvosához .

        Üdvözlettel: Dr. Miltényi Zsófia haematológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-01 18:51:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: